Utstillingene «Hvis klær kunne fortelle 1 og 2» er en dokumentasjon om vold og overgrep mot barn. Gjennom klær, dukker, bøker og andre gjenstander som har tilhørt små utsatte barn fortelles historier om lengsel etter beskyttelse. Alt som fortelles er sant og bringer tilskuerne så nær utsatte som det er mulig. Utstillingene har vandret Norge rundt siden 2012, men turen er enda ikke slutt.
 
Reddesmå.no ønsker utstillingene presentert over hele landet og kan bidra med råd om hvordan utstillingene kan presenteres i ulike sammenhenger. I september 2016 vil Universtetsforlaget presenterer boka «Hvis klær kunne fortelle», skrevet av Siri Søftestad og Øivind Aschjem.
 
Om du har spørsmål vedrørende utstillingene kan du kontakte Marius Bråtelund ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ) eller Guro Torhildsdatter (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. )

Hver utstilling har 15 vegger som er 2 meter høye, med 30 historier + pidestaller og løse gjenstander i form av sko og leker.

 

    

 

 

       Gaver til reddesmå kan gis til konto 1503.31.28719

                                                                      ©2016 Reddesmå.no • Design/web: Figuru/Granrud Development